arckezelés

Innovatív fiatalító Vivace kezelés!

A 2010-es évek kezdetével egyre nagyobb szerepet kapott a tudatos bőrápolás a mindennapi életben. Ezzel együtt megjelentek a különféle arckezelések különféle célokkal, mint például a mikrodermabrázió és a kémiai hámlasztások a pigmentfoltok csökkentéséhez és a bőrtextúra javításához.  Vagy mint a mikrotűs és rádiófrekvenciás kezelések a bőr feszességének visszaállítása érdekében. Az utóbbi kettő kategóriába sorolható a Vivace kezelés, ami kifejezetten hangsúlyossá vált az elmúlt évek során.

Mit is kell tudni a Vivace kezelés menetéről?

Központunk legújabb arckezelése a microneedling egy továbbfejlesztett változata. A mikrotű és rádiófrekvenciás energia párosítása serkenti kollagén és elasztin rostok termelődését, ezzel feszesebbé téve a bőrt és simítva a ráncokat.

Azért is ajánlatos a Vivace kezelés, mert ez egy komplex eljárás – a rádiófrekvenciát, villanófényes diódákat, frakcionált lézereket és aranyozott végű mikrotűket használó gép egyszerre képes kezelni az összetett bőrproblémákat – legyenek azok tág pórusok vagy esetleges akné által visszamaradt hegek.

Bőrfiatalító hatása miatt elsősorban érettebb bőrű páciensek számára ajánljuk a Vivace módszert, mivel a kezelés után éveket tagadhat majd le!

Miért a Vivace?

Számos érv áll ezen kezelés mellett, a legfőbb amiért egyre többen választják az a fentebb is említett összetettsége – a Vivace kezelés segítségével nemcsak az arc ráncait csökkenthetjük, ezáltal egy feszesebb bőrt elérve, de a pigmentfoltokat és akné utáni hegeket, bőrhibákat is halványítja. A növekedett kollagén és elasztintermelés pedig nagy eredménnyel hozza el a tónusosabb arc összképét.

Mindezeken felül egy esetleges kémiai hámlasztással ellentétben a Vivace kezelés után csak pár óráig tapasztalható kipirosodás, az eljárás másnapján már sminkelni is lehet, nem kell fokozottan ügyelni az óvatosságra.

Hatalmas előnye még hogy fájdalommentes, hiszen a kezelést végző szakemberek lidokainos érzéstelenítőkrémet használnak a kezelés előtt, hogy minimalizálják a tűszúrás okozta kellemetlenséget.

Tapasztalatok és alkalmak

A Vivace forradalmisága hogy nem követel műtéti beavatkozást, anélkül fiatalítja a bőrt és javítja annak textúráját, és a hatékonyság fokozása érdekében más esztétikai kezelésekkel is kombinálható. A procedúra maga rövid, fájdalommentes és nem kerül idegen anyag a szervezetbe.

A kezelés maga igény esetén is kérhető, de tartós eredmény érdekében érdemes egy kezeléssorozaton részt venni. Ez idő alatt ajánlott kerülni a közvetlen napfényt, szaunázást és szoláriumozást, hiszen az erős UV-sugárzás károsíthatja az kezelt, érzékeny bőrterületet.

A bőrünk egészségének fenntartása nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos. Ezt tudjuk elősegíteni és bebiztosítani egy Vivace kezeléssel, amihez akár már most is tud időpontot foglalni az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum oldalán, ahol képzett bőrgyógyászok és szakemberek végzik a bőrfiatalító terápiát.