ajandek eljegyzesre

Ajándék eljegyzésre – milyen lehetőségek közül válogathatunk?

Különleges ajándék eljegyzésre, ami őszinte örömet vált ki a leendő házaspárból. Igen, mindenki ilyen hatásos meglepetéssel kíván szolgálni, ám sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem mindig sikerül, még a legnagyobb jóakarat közepette sem. A jelenlegi cikkünkben adunk néhány frappáns ötletet, hogy az eljegyzési ajándék ne csak kényszeredett mosolyt csaljon a fiatalok arcára, de életre szóló élmény legyen.

Ajándék eljegyzésre – górcső alatt a praktikus meglepetések

Az emberi élet egyik legnagyobb mérföldkövét, a házasságot, a szintén örömteli esemény, az eljegyzés előzi meg. Ha eljegyzési partira vagyunk hivatalosak, az ajándék jellegét tulajdonképpen az határozza meg, milyen kapcsolatban állunk a fiatalokkal. A közeli rokonok, családtagok általában az ajándék kiválasztásánál a praktikumból fakadó értékeket részesítik előnyben. A közös élethez nélkülözhetetlen háztartási berendezések, konyhai szettek, evőeszköz vagy étkező garnitúrák, minőségi anyagból készített ágyneműk – a lehetőségek kútja szinte kiapaszthatatlan forrás.

Ajándék eljegyzésre: párban szép az élet

Barátok, munkatársak részéről a kevésbe nagykaliberű ajándékok is tökéletesen megállják a helyüket az eljegyzési parti során. Szívesen lepik meg páros holmikkal a fiatalokat: a szerelmesek kezdőbetűjével díszített puha köntöst, esküvő-tematikus bögrét, sőt, ékszert is ajándékozhatnak a vendégek. Sokan még a vicces meglepetésektől sem „riadnak” vissza, és egészen pikáns ajándékokkal okoznak örömteli perceket a fiataloknak. A „Game Over” feliratú póló és a hálószobai hangulatjelző párna tipikusan az utóbbi kategóriába tartozik. Viszont a merészebb ajándékokkal csak óvatosan, ezekhez ugyanis szükségeltetik a szoros kapcsolat a meghívott vendégek és a jegyespár között.

Bónusz tipp: gondoljunk a kiskedvencekre is!

Roppant egyedi, mégis bombabiztos ötlet, ha nem csupán a menyasszonyt és a vőlegényt lepjük meg a nagy napon, de a házikedvencüket is. Sokan ugyanis családtagként szeretik a négylábú barátaikat – így, ha a kis szőrmókokra is gondolunk egy-egy alkalomhoz illő csomagolásba rejtett „juti-falat” formájában, az egészen biztosan előre borítékolja a sikert.