takarítógép bérlés

Szabadulj meg a hívatlan vendégektől!

Ugye te sem lelkesedsz azért a gondolatért, hogy otthonod kártékony, pókszerű lényekkel oszd meg?

A poratkákról van szó, amik rendszertanilag a pókok rokonságába tartoznak, azonban legyek és más rovarok helyett az emberekről és állatokról természetes folyamatként leváló, elhalt hámsejtekkel táplálkoznak. Bár ahhoz túl kicsik, hogy szabad szemmel láthatóak legyenek, az általuk előidézett házipor-allergiát könnyű azonosítani; az orrdugulás, tüsszögés, köhögés, szemviszketés mellett akár asztma, illetve olyan bőrtünetek is jelentkezhetnek, mint a vörös foltok, kiütések vagy viszketés.

Mivel ezek az élősködők jellemzően a szőnyegek, matracok, ágyneműk és kárpitok mélyén élnek, nem egyszerű megszabadulni tőlük. Persze nem lehetetlen, de ehhez szükség van egy professzionális takarítógépre. Egy ilyen gép még használtan is igen drága, de szerencsére már létezik szőnyegtisztító gép kölcsönző Budapest területén is, ahonnan olcsón, remek feltételekkel bérelhetsz professzionális eszközöket, amik hatalmas segítséget jelentenek otthonod tisztántartásában. Nálunk a takarítógép bérlés Budapest területén alacsony kiszállítási díjakkal történik, ráadásul kaucióval sem kell számolnod.

Nézzük azonban, mit tud egy ilyen takarítógép, és miért is különleges annyira, hogy megérje bérelni is. Egy Kärcher Puzzi 10/1 például tökéletesen alkalmas atkátlanításra és mélytisztításra, mivel meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szőnyegek vagy kárpitok szálai közé, majd az elhasznált vizet erős szívófejével összegyűjti egy erre szolgáló tartályban. Mivel szőnyeg- és kárpittisztító fej is jár hozzá, így nem kell különböző eszközöket használnod sem a szőnyegekhez, sem a kárpitozott bútorokhoz, sőt, még autód belterében sem.

A takarítógép használata egyszerű, ahogyan maga a kölcsönzés folyamata is, hiszen elég minket felhívnod, és munkatársaink a megbeszélt időpontra kiszállítják az eszközt, beüzemelik, majd a számodra megfelelő időben érte is mennek; könnyebb nem is lehetne! Hívj minket még ma, nem bánod meg!